Oršić prokomentirao svoj sjajan gol West Hamu

epa09632540 Mislav Orsic (L) of Dinamo Zagreb celebrates with teamates after scoring the opening goal during the UEFA Europa League Group H match between West Ham United and Dinamo Zagreb in London, Britain, 09 December 2021. EPA/ANDY RAIN

Dinamo je prvi put u povijesti upisao pobjedu u Engleskoj, s 1:0 je sjajnim golom Mislava Oršića nadvisio West Ham i osigurao nastavak natjecanja u Europskoj ligi i na proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Stvarno smo sretni s ovim rezultatom, baš nam je trebala ova pobjeda nakon malo lošijih rezultata u zadnje vrijeme. Moramo nastaviti ovako, to je bitno, i dobro se pripremiti za sljedeće utakmice kako bismo što bolje završili ovu sezonu, izjavio je nakon utakmice strijelac pobjedničkog gola Oršić.

Opisao je i svoj fantastičan pogodak iz četvrte minute:

– Ne znam kako bih to opisao. Odlučio sam šutirati, dobro sam zahvatio loptu i ušla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Ivanušec zadovoljan je promjenom u igri:

– Možemo biti jako zadovoljni igrom i rezultatom. Puno nam je značila dobra analiza koju smo napravili poslije utakmice s Hajdukom. Mislim da se vidi promjena u igri te da smo bili puno bolji i igrali s više samopouzdanja.

– Naglasio bih da sam ponosan na dečke, odigrali su jako dobru utakmicu, sa visokim intenzitetom i u napadu i u obrani, s jasnom idejom kako napadati i kako braniti. Svima nam puno znači ova pobjeda. Nikad nije bila upitna kvaliteta ovih igrača, ali važno je da smo tu nekakvu blokadu riješili i da možemo kvalitetno nastaviti raditi dalje, rekao je trener Dinama Željko Kopić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U analizi prošle utakmice spoznali smo disbalans između moje ideje i prezentacije u toj utakmici. Uspjeli smo to popraviti i adaptirati u kratkom vremenu i spojiti se na istu valnu duljinu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.