Osijek ostavio Rijeku bez pogotka u Gradskom vrtu

U prvoj utakmici 26. kola MAXtv Prve lige u Gradskom vrtu sastali su se domaćin Osijek i Rijeka. Susret je završio 0:0, a s osvojenim bodom zadovoljniji mogu biti Osječani, koji su nakon ove utakmice preskočili Istru na prvenstvenoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je u utakmicu ušao s namjerom da pod svaku cijenu zaustavi napad Rijeke, koji uglavnom dolazi preko bokova. Može se reći kako je domaćin u tome i uspio na kraju, jer im Kekova momčad nije postigla niti jedan pogodak. Trener domaćih Ivo Šušak, postavio je oprezniju varijantu igre, koja je urodila (bodom) plodom.

Ipak, treba reći kako je Rijeka ta koja je agilnije djelovala u prvom dijelu. No njena mirna igra i kombinatorika nisu pronašle riješenje za obrambeni blok domaćina, te se igra kasnije pretvorila u uspavanku. Najbolju priliku za Rijeku stvorili su sami Osječani, vratar Mikulić i stoper Laštro “zakuhali” su pred svojim vratima, no Tomasov nije bio preciza u četvrtoj minuti utakmice.

U nastavku se igra svela na nabijanje lopte domaćih igrača i ishitrene pokušaje gostiju. Kad su vidjeli da ni to ne pali, obje ekipe pokušale su do pogotka doći iz prekida, no večeras nije bilo raspoloženih “skakača” na obje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAXtv Prva liga, 26. kolo:
Osijek – Rijeka 0:0

Osijek: Mikulić – Kurtović, Bralić, Vojnović, Perošević, Laštro, Jarmak, Barišić, Škorić, Matas, Aneff

Rijeka: Prskalo – Tomečak, Lešković, Mitrović, Leovac, Fernandez, Radošević, Bradarić, Tomasov, Balaj, Hristov

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.