Tko je ušao u četvrtfinale Liga Uefa

Club Brugge, Wolfsburg, Sevilla, Zenit i Dnipro izborili su plasman u četvrtfinale Europa lige, nakon što su to ranije večeras napravili Napoli, Dynamo Kyiv i Fiorentina, dok su natjecanje u osmini finala završili Bešiktaš, Inter, Villarreal, Torino i Ajax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš je na svom terenu početkom drugog poluvremena poveo sjajnim golom Ramona Motte, ali na kraju su ipak doživjeli uvjerljiv i zaslužen poraz, jednako kao i Inter, koji je i pred svojim navijačima poražen od Wolfsburga.

Sevilla je i u uzvratu na svom terenu pobijedila Villarreal, Torino je upisao pobjedu protiv Zenita, ali nedovoljno za prolaz dalje, dok je Ajax protiv Dnipra dostigao zaostatak od 0:1 iz prvog susreta, ali u produžecima su obje momčadi postigle po jedan gol i dalje ide i drugi ukrajinski predstavnik.

Rezultati četvrtfinala:
Bešiktaš – Club Brugge 1:3 (1:2)
Inter – Wolfsburg 1:2 (1:3)
Sevilla – Villarreal 2:1 (3:1)
Torino – Zenit 1:0 (0:2)
Ajax – Dnipro 1:0, produžeci: 2:1 (0:1)
———-
Dinamo Moskva – Napoli 0:0 (1:3)
Dynamo Kyiv – Everton 5:2 (1:2)
Roma – Fiorentina 0:3 (1:1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.