Osijek preokretom slavio protiv Dragovoljca

osijek
Zagreb, 06.02.2022 - Utakmica 22.kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac - Osijek. foto HINA/ Daniel KASAP/ ik

U susretu 22. kola Prve HNL Osijek je na gostovanju pobijedio Hrvatski dragovoljac sa 3-1 vrativši se na drugo mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su već u 2. minuti imali veliku priliku. Kristian Fućak je proigrao Laszla Kleinheislera u šesnaestercu, ovaj je vratio loptu prema Damjanu Boharu koji je pucao i pogodio vratnicu. Uzvratio je Hrvatski dragovoljac u osmoj minuti i to pogotkom. Roko

Za drugi gol na utakmici Kleinheisler je pucao sa 20-tak metara, lopta je na putu do gola pogodila Niku Galešića i prevarila nemoćnog Zvonimira Šubarića.

Osijek je ipak okrenuo rezultat u 54. minuti Boharovim golom iz kaznenog udarca. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Osijek je razriješio u 81. minuti nakon što je Mijo Caktaš zabio za 3-1. Bio je to njegov drugi nastup za Osijek i drugi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto sa 43 boda, koliko ima i vodeći Dinamo uz dvije utakmice manje, ali i trećeplasirana Rijeka. Hajduk je četvrti sa 41 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.