Osječka magla ‘progutala’ Dinamo i vratila neizvjesnost

Foto: fah

Dinamo je jučerašnjim porazom od Osijeka, prvim u domaćem prvenstvu ove sezone, u maglovitom Gradskom vrtu, a koji je došao nakon remija s Hajdukom, HNL opet učinio neizvjesnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je put ove sezone i da su Modri upisali dva uzastopna poraza, prvo od Milana, a jučer od Osijeka.

– Uvjeti su bili jednaki njima i nama. Sudac je odlučio da se igra i to je to. Nije naš stil nas da kukamo. Idemo dalje, mi smo Dinamo, rekao je Stefan Ristovski.

Trener Ante Čačić izveo je sastav s čak sedmoricom novih igrača u odnosu na dvoboj s Milanom, no osvježenje se nije vidjelo na terenu, na kojemu je branitelj naslov prevlast prepustio domaćinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, malo se toga vidjelo kroz gustu maglu u gotovo neregularnim uvjetima Gradskog vrta.

Nezgodno je za Modre što im u srijedu slijedi najvažnija utakmica sezone, gostovanje kod Chelseaja, zadnja prilika za napraviti nešto više u Ligi prvaka ove sezone. S ovakvim nizom negativnih rezultata i vidljivim umorom igrača teško je očekivati da će Dinamo u tome uspjeti u Londonu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.