Osječki junak Barišić: Nakon svake utakmice poklonim dres malom navijaču, osjećam se sretno i ispunjeno

Foto: Facebook

Borna Barišić oduševio je nogometnu javnost poslije utakmice s Hajdukom poklonivši dres malenom navijaču Ivoru Kirlayju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidio sam slike malenog Ivora kako spava s mojim dresom, stvarno izgledaju predivno. Baš mi je bilo drago kada sam ih vidio po portalima, osjećam se sretno i ispunjeno”, rekao je Borna Barišić u razgovoru za Goal.

“Kada smo poslije utakmice pjevali s našim navijačima, netko tko je bio pored mene  pokazao mi je malog dječaka kako stoji na ogradi u kabanici i glasno navija skupa s nama. Taj mi je dječak bio toliko simpatičan da sam mu odmah otišao pokloniti dres, a on mi se onako sramežljivo zahvalio. A sad sam vidio razne objave po portalima i društvenim mrežama, ne mogu vam opisati koliko sam sretan što sam usrećio tog dječaka”, dodao je.

“Uvijek poslije utakmice ostavim bar jedan dres koji poklonim nekom malenom navijaču, već mi je i oružar rekao da moram prestati s time. Valjda u klubu ne mogu samo tako naručivati dresove koliko ih dijelim. Ali, šta ću, uživam u tome”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.