Ostaje u Interu? Ivan Perišić može igrati bilo gdje u Europi!

Foto: fah

Najbolji hrvatski nogometaš u posljednjih dvije godine, najbolji Vatreni prije dvije godine na SP-u u Brazilu te na Euru u Francuskoj, Ivan Perišić, trenutno je u vrlo neizvjesnoj situaciji. Prema riječima njegovog agenta Tonćija Martića postoji određena šansa da Perišić ide iz kluba u kojem su se kao igrači razvijali Mateo Kovačić, danas igrač Reala, te Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu li umiriti navijače Intera? Da apsolutno mogu. Ivan nije igrao prijateljsku utakmicu zbog osobnih razloga, zbog privatnih stvari, ništa drugo nije u pitanju. Sve je u redu i nema problema. Znači li to da će ostati? Generalno bih rekao da, ali u nogometu nikad ne znate što će se dogoditi. To je zapravo pitanje za direktore koji će reći imaju li ponuda za njega”. rekao je Perišićev agent u razgovoru za FCInterNews.

Ovakvu izjavu moguće je shvatiti na sto načina, no, jedno je sigurno, bez obzira koliko dugo neki igrač bio u klubu, kakvim ugovorom bio vezan, uvijek postoji mogućnost da ode. Dakle, Martić je dao jednu općeniti izjavu, kojs zapravo ništa ne otkriva.

Inače, brzonogi Perišić je  propustio prijateljsku utakmicu između Intera i Trenta zbog ‘osobnih razloga’,nakon čega su krenula, očito neutemeljena, nagađanja. Uostalom, kad bi sva nagađanja uoči i za vrijeme prijelaznog roka ostvarila niti jedan nogometaš ne bi počeo novu sezonu u klubu u kojem je staru završio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posve je normalno je da puno momčadi pokazuje i da je pokazalo interes za Ivana Perišića. Vjerujem da je on dosegao tako visoku razinu i da ne bi imao problema igrati bilo gdje u Europi. Međutim, ima četverogodišnji ugovor i sretan je što nosi dres ‘nerazzurra’. Njegov je cilj imati sjajnu sezonu u svom klubu”, zaključio je Martić i zapravo na drugi način ponovio ono što je u prvoj izjavi rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.