Osumnjičen za rasizam: Londonska policija ispitala je veznog igrača Arsenala!

Foto: Snimka zaslona

Londonska policija ispitala je veznog igrača Arsenala Granita Xhaku (24) koji je osumnjičen za rasno vrijeđanje osoblja u zrakoplovnoj luci Heathrow

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarski reprezentativac je navodno na rasnoj osnovi vrijeđao osoblje jer nije dozvolilo njegovom prijatelju ukrcaj u avion jer je zakasnio.

Arsenalov igrač negira da je izrekao riječi koje mu se stavljaju u usta i inzistira na tvrdnji da se nije direktno obraćao osoblju.

Policija je otvorila istragu o cijelom slučaju, a Xhaka je dobrovoljno došao u policijsku postaju u zapadnom Londonu gdje je s njim obavljen razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nitko nije priveden, a istraga se nastavlja. Osumnjičena osoba je dobrovoljno došla u policijsku postaju gdje je s njom obavljen razgovor,” poručili su iz policije.

Vodstvo Arsenala nije željelo komentirati ovaj slučaj poručivši kako je to osobna stvar i stvar policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xhaka je u zadnjem ligaškom ogledu protiv Burnleyja zaradio crveni karton. Bio je to njegov već peti crveni karton od srpnja 2015. godine i niti jedan igrač u ligama ‘petice’ u tom razdoblju nije bio toliko puta isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.