Osvojili “Kutiju” za prerano preminulog prijatelja: Ovo je za Ketu

Foto: snimka zaslona

Ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila je 50. izdanje malonogometnog turnira “Kutija šibica” nakon što je u finalu u dvorani 2 Doma sportova pobijedila Polikliniku Milojević sa 4-3 boljim izvođenjem sedmeraca nakon što je susret završio bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak pobjedničke momčadi bio je najbolji igrač turnira Josip Božinović koji je za HRT podijelio dojmove o utakmici.

– Nema dojmova! Svi smo sretni, nismo očekivali da možemo ići do kraja kako je išlo utakmicu po utakmicu. Vjerovali smo u to, danas smo bili u dosta podređenoj situaciji, nismo odigrali kako znamo, možda malo pritisak finala i trofeja. Na kraju lutrija penala koja je otišla na našu stranu. Drago mi je zbog ekipe, pokojnog Kete i treba ovo dobro proslaviti, rekao je Božinović za HRT te dodao:

– Znao sam što me čeka u finalu, znao sam da će me tući. Rekao sam si da budem miran i da ću dočekati svoju priliku, nažalost nije došla. Ipak, dočekali smo penale, nije bitno kako, bitno je da smo osvojili i da trofej ide u Mostar.Ne libi se preuzeti odgovonost u odlučujućim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jedva sam čekao raspucavanje, rekao sam da ću ga ja uzeti. Nije mi to problem, uvijek ću prihvatiti odgovornost, ako tko bude kriv, neka budem ja, rekao je Božinović.

On je igrao i veliki nogomet prije nego što se prebacio na mali.

– Igrao sam i veliki nogomet, Solin, Šibenik i još neke dalmatinske klubove, a onda sam se prebacio na mali nogomet i hvala Bogu da jesam, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hercegovački sastav skupio se u čast prijatelja, bivšeg golmana Širokog, koji je iznenada preminuo u ožujku 2019. od zastoja srca u 24. godini.

– Ovo je za Ketu, njegovu obitelj, njegove prijatelje i cijeli Mostar, baš mi je zbog toga drago. Zbog svega toga mi je izuzetno drago.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.