Otac Filipa Zubčića: ‘Filip je sezonu počeo u Söldenu sa startnim brojem 29… Danas se bori za mali Globus, s tim je sve rečeno’

Foto: fah

Tomislav Zubčić, otac naše skijaške senzacije Filipa, presretan je jer mu je sin u utrci za mali Kristalni globus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Filip i ja volimo reći da idemo iz utrke u utrku. Morate znati jedno, nitko o tome ni slova nije napisao. Filip je sezonu počeo u Söldenu sa startnim brojem 29… Danas se bori za mali Globus, s tim je sve rečeno”; kaže za 24sata.

“Puno mi to znači. Nemam neki ritual prije utrke, ali sina uvijek moram zagrliti. To je moja i Filipova “stvar”, bez toga ne ide”, otkriva.

“Ići ćemo i u Kranjsku Goru i u Cortinu d’Ampezzo na završnicu. Tamo neće biti gledatelja, ali imam sreću da sam dio tima pa mogu ići. Uh, što smo sve prošli ove sezone… Kad se sjetim onog “šetača” u kojeg se Filip skoro zabio pred ciljem u Alta Badiji. Srce mi je skoro stalo! A zbog čega? Sve zbog ljudske gluposti. Inače, taj čovjek nije nikakav huligan. To je bio sudac na cilju. Mislio je da je tzv. “TV break”. Filip je u zadnji trenutak podigao pogled i izbjegao katastrofu. Inače uvijek ima glavu spuštenu da brže prođe ciljnom ravninom”, opisao je strah kad se Zubčić zamalo zabio u nemarnog suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.