Ovako će izgledati novi dresovi Vatrenih: Jedna je velika promjena

dresovi
Foto: fah

Vatreni imaju nove dresove u kojima će igrati na Europskom prvenstvu, a predstavit će ih već u ovoj akciji koja će se dogoditi u Egiptu umjesto u Abu Dhabiju. Novi dresovi Vatrenih bit će predstavljeni u ponedjeljak. Ovo su neslužbene informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je HNS videom najavio da za fanove hrvatske reprezentacije priprema nešto “novo i uživo”. Na videu su prikazane siluete nekih od najvećih zvijezda reprezentacije – Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola te Matea Kovačića, a povod je najava događaja kojem će 18. ožujka domaćin biti City Center one East u Zagrebu i gdje će promovirati te nove dresove, pišu Sportske novosti.

> Predstavljeni novi dresovi hrvatske reprezentacije: Kako vam se sviđaju?

Službeno će ih HNS predstaviti u ponedjeljak, a navedeni medij dobio ih je neslužbeno. Prvi dres nema na sebi brojne crvene i bijele kvadratiće nego su mnogo veći pa je s prednje strane samo osam polja, od toga su tek dva cijela. Rukavi su bijeli, a ima i bijeli ovratnik. Nikad Hrvatska nije imalo tako velike kvadrate.

Ilustracija: Petar Raguž

Pričuvna garnitura je ponovno plava, s tamnijom i svjetlijom varijantom kvadratića koji su bitno manji, ali se vijore pa izgledaju kao romb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ilustracija: Petar Raguž

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.