Ovako pjeva Luka Modrić, ovog puta mu nisu isključili mikrofon

Foto: Snimka zaslona

Legendarni bivši talijanski nogometaš Alessandro del Piero posljednjih dana boravio je u Hrvatskoj, točnije u Zadru te je promovirao ”Italia Soccer Camp”, koji se vraća u Hrvatsku nakon jedne godine pauze. Održavat će se od 30. kolovoza do 3. rujna u Zagrebu, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda talijanskog nogometa sudjelovala je na panelu zajedno s kapetanom hrvatske reprezentacije Lukom Modrićem i izbornikom Zlatkom Dalićem… Isti je kamp promovirao i u Beogradu, odnosno Vučićevoj Srbiji. No nebitno.

Nekoliko dana nakon boravka u Zadru Del Piero je na svojoj Facebook stranici objavio snimku s Lukom Modrićem koji ga uči pjevati poznatu pjesmu Meri Cetinić ”Zemlja dide mog”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao je Modrić natjerati Del Piera da zapjeva, ali nije uspio.

”Upravo sam otkrio novog talenta”, napisao je Talijan misleći na Modrića, kome ovog puta, srećom, nitko nije isključio mikrofon, kao što je to učinjeno prije tri godine na dočeku Vatrenih na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Naime, srebrni hrvatski reprezentativci vratili su se sa Svjetskog prvenstva u Rusiji te 2018. na kojem su osvojili povijesno drugo mjesto. Po povratku dočekalo ih je preko pola milijuna Hrvata samo na zagrebačkim ulicama, Vatreni, predvođeni kapetanom Modrićem, poželjeli su da im na dočeku pjeva Marko Perković Thompson. Kad su stigli na glavni zagrebački trg Thompson je zapjevao s Dalićem i nogometašima, nekome je to smetalo i isključili su im mikrofon, no pučko veselje Hrvata nisu pokvarili. Naravno, takva diverzija ne bi uspjela bez pomoći nekih nazovi hrvatskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.