Ovog puta ništa od HRT-a: Tko će preko ‘malih ekrana’ moći pratiti uzvratnu utakmicu Dinama u Norveškoj?

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Dinama večeras od 21 sat igraju uzvratnu utakmicu play offa Lige prvaka protiv norveškog Rosenborga u Trondheimu. Modri brane prednost iz Maksimira od 2:0, tada su za plave golove postigli Mislav Oršić i Bruno Petković iz kaznenog udarca.  Hrvatski prvak je favorit, priznao je to i trener norveškog kluba. Iako će utakmica započeti od 21 sat i u Hrvatskoj će biti već mrak, u Norveškoj dan, no, ne bi Dinamovcima trebao biti problem priviknuti se na takve uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret Dinama u Trondheimu izaziva veliko zanimanje u Hrvatskoj s obzirom kako je na Maksimiru prošlog tjedna plave bodrilo nešto manje od 30 000 navijača. S obzirom na veliko zanimanje u Hrvatskoj navijače sasvim sigurno zanima gdje gledati uzvratni susret, prvi dvoboj u Zagrebu prenosila Hrvatska televizija dok prava za Ligu prvaka utorkom od playoffa ima PlanetSport.

Promo kanal Planet Sporta…

Dakle, prijenos iz Trondheima bit će  dostupan na PlanetSportu, odnosno na Promo kanalu Planet Sporta koji je dostupan svima koji imaju osnovni A1 paket.  Programi se emitiraju preko operatera A1 i B.net-a, putem IPTV-a i satelita. Cijeli paket sastoji se od pet televizijskih kanala, od kojih su dva stalna, a tri isključivo za emitiranje Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A1 ima prava prijenosa Lige prvaka od sezone 2018./2019. do 2020./2021. godine. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti, a PlanetSport ima prava na sve utakmice uživo utorkom i sve utakmice uživo srijedom (osim jedne koju prvo odabire javna televizija), piše portal 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.