Ozlijeđeni Pavić: Frustrirajuće je kad ne možeš dati sto posto

Foto: fah

– Polufinalni i finalni meč su bili izuzetno emocionalni. Najžešći u tom pogledu u mojoj karijeri i na tome sam zahvalan, rekao je hrvatski tenisač Nikola Mektić nakon izgubljenog finala parova u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić je završnicu Wimbledona odigrao s frakturom kosti u podlaktici desne ruke što je prilično utjecalo i na razvoj finalnog susreta.

– Teško je bilo igrati u takvim okolnostima. Frustrirajuće je kada ne možeš dati sve najbolje od sebe, kada ne možeš dati sto posto na terenu. No, mislim da unatoč porazu moramo biti ponosni na sebe i kako smo odigrali polufinale i finale sa svim tim teškoćama. Borili smo se, dali smo sve od sebe u tim trenucima i bili smo blizu, naglasio je Pavić.

– Naravno da je teško izgubiti finale Wimbledona, pogotovo kada se poraz dogodi u pet setova i u tie-breaku petog seta. Ali, moramo čestitati suparnicima koji su odradili sjajan turnir. Spašavali su se u nekoliko mečeva, pobjeđivali su u susretima gdje su spašavali meč-lopte. I protiv nas su gubili 1-2 u setovima, ali su zadržali igru na visokoj razini i svaka im čast na svemu, rekao je Mektić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.