Ozljeda Lionela Messija: Problemi za Barcelonu uoči nastavka sezone u Španjolskoj…

Foto: fah

Do nastavka nogometne sezone u Španjolskoj preostalo je desetak dana, u trenutku prekida sezone uzrokovane pandemijom koronavirusa Barcelona je držala prvo mjesto s minimalnom prednošću ispred Reala i na putu je ka obrani titule. Ipak, da neće biti sve tako jednostavno pokazuje ozljeda najboljeg igrača Lionela Messija, kako prenose španjolski mediji Messi je na posljednjem treningu osjetio oštru bol u desnoj nozi te je podvrgnut pregledima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije pregleda liječnici su zaključili da bi Messi vrlo lako mogao propustiti startnu utakmicu nastavka sezone protiv Mallorce s obzirom da je predviđeni proces oporavka desetak dana. Lionel Messi mogao je raditi smanjenog intenziteta, no, pošteđen je kako ne bi došlo do pogoršanja ozljeda što bi ga moglo na duže vrijeme udaljiti s nogometnih terena i to sada kada se napokon nogomet vraća, u početku, doduše, bez gledatelja.

Postavlja se na kraju pitanje, a što su u više puta naglasili mediji u Španjolskoj, kako će medicinski tim Barcelone pripremiti svoje igrače za predstojeće razdoblje s obzirom da će morati odigrati jedanaest utakmica u skoro pet tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.