Papa Argentinac iznenadio izborom najboljeg nogometaša svih vremena

papa
Foto: fah

Lionel Messi osvojio je svoju osmu Zlatnu loptu. Rođen je u Buenos Airesu odakle je i papa Franjo za kojeg se zna da je veliki obožavatelj nogometa. Naravno, i Papa ima svog favorita, pa tako je otkrio tko je za njega najbolji svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U intervjuu za RAI ispričao je svoja iskustva s velikanima nogometa.

“Maradona je bio fantastičan igrač, ali podbacio je kao čovjek. Nisu mu pomogli oni koji su ga slavili. Bio me došao posjetiti, a nedugo nakon toga je preminuo. Zanimljivo, puno sportaša loše završi. Messi je gospodin, jako je korektan. No, za mene je najveći Pele, čovjek sa srcem”, kazao je papa.

> Ronaldo se oglasio nakon Messijeve osme Zlatne lopte 

Ispričao je kako su razgovarali kada su se sreli u avionu za Buenos Aires.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokazao je veliku ljudskost. Sva trojica su velikani, svatko na svoj način. Messi je dobar u ovom trenutku, a Pele je također bio”, poručio je papa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.