Pašalić: Možda nas je malo zavarao rujan

Foto: snimka zaslona

Strijelac utješnog hrvatskog gola u porazu 2:1 od Walesa Mario Pašalić pokušao je pronaći razlog za dvije loše predstave i dva šokantna poraza Vatrenih u listopadskom miniciklusu kvalifikacija za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako loše, pogotovo prvo poluvrijeme. U drugom smo mislili krenuti ofanzivnije, više pokušati prema naprijed, no taj rani gol početkom drugog dijela nas je malo destabilizirao, došao je i drugi, kasnije smo pokušavali zadnjih 20-ak minuta, ali bilo je prekasno, rekao je Pašalić.

Što je glavni razlog za ovaj podbačaj?

– Ima puno faktora, nije jedan. Jedan od razloga je taj što većina igrača manje igra u klubovima, ja prvi. Možda nas je malo zavarao taj rujan, odigrali smo dvije odlične utakmice, ali ove dvije sigurno nisu bile dobre.

Kakav je bio plan na poluvremenu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili smo totalno bezopasni. Čim se izbornik odlučio na tri promjene, znači da nešto nije štimalo. Pokušali smo nešto prema naprijed, ali oni su zabili gol i odveli utakmicu u drugi smjer, zaključio je Pašalić.

Lovro Majer slaže se da smo sad sve zakomplicirali.

– Nažalost, zakomplicirali smo si situaciju. Opet nismo ušli najbolje u utakmicu, Wales je opet igrao dobro i čvrsto. Iznenadili su nas nekim stvarima. Primili smo taj gol i drugi i onda smo tek krenuli igrati, stvarati šanse, zabili gol, kasno smo se probudili, ali ništa nije gotovo i vjerujem da se s dvije pobjede možemo kvalificirati na Euro, nada se Majer.

Jesu li se Vatreni “uljuljkali” nakon odličnih rujanskih predstava?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pa teško je reći, sad ispada da je bilo tako. Moglo se to desiti bilo kad pa bi opet rekli to, nismo se pripremali slabije nego što se inače pripremamo. Ne možeš svaki put biti na najvećem nivou. Zadnje dvije-tri godine stalno smo išli prema gore, ali eto, dva poraza u ne baš idealnom trenutku i zakomplicirali smo sve, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.