Pašalić: Znali smo što nas čeka, bitna su tri boda

Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke s 1:0 su, nakon velike borbe, slavili protiv Gorice u susretu 13. kola SuperSport HNL-a. Ovom pobjedom vratili su se na prvo mjesto te sada imaju dva boda više od Hajduka i pet od Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to vrlo tvrda utakmica, pokazalo se na kraju da je pogodak Marca Pašalića u 8. minuti zapravo jedini na susretu, a on je donio pobjedu ekipi Željka Sopića.

– Znali smo što nas čeka, da nas čeka dobra i čvrsta ekipa koja koja je uzela bodove i Hajduku i Dinamu. Mislim da smo se dobro pripremili za utakmicu, da smo igrali dobro prvo poluvrijeme, a drugo smo isto odradili i uzeli tri boda, istaknuo je Marco Pašalić.

U sljedećem kolu slijedi susret s Lokomotivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svaka je utakmica za nas bitna. Dat ćemo maksimum, danas smo islo dali sve i pobijedili, dodaje strijelac pogotka protiv Gorice.

Jeličić: Gore glava, idemo dalje

Trener Gorice Dinko Jeličić rekao je nakon susreta da čestita Rijeci na zasluženoj pobjedi.

– Pokazali su nešto više što im je bilo na kraju dovoljno za pobjedu. Mi smo nešto slabije ušli u utakmicu, to nas je na kraju koštalo. No moram čestitati svojim momcima, do kraja se opet to sve radilo da se probamo vratiti. Kao što ste vidjeli, danas nas nije nagradilo. Za sva dana imamo Kup pa nam dolazi Osijek. Gore glava, idemo dalje, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica igra protiv Križevaca u SuperSport Hrvatskom kupu, a nakon toga je Osijek.

– To će biti vrlo slična utakmica ovima kakve igramo u zadnje vrijeme. Dobro je da je ritam jak, da ne stignemo previše razmišljati o porazima već se fokusirati na ono što je ispred nas.

Sopić: Možda najbolje naše poluvrijeme otkako sam tu

Željko Sopić osvrnuo se također na utakmicu i činjenicu da je na kraju bilo jako dramatično, Gorica je priprijetila s više prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Utakmica se pretvorila u dramu jer nismo prije toga dobro izreagirali po pitanju napadačkog dijela. Izvrsni Banić je bio na golu. Mi smo imali negdje 20-ak udaraca, mislim da smo odigrali najbolje poluvrijeme otkako sam ja tu. Prvo poluvrijeme pogotovo, a onda i drugo. No, onda vam se dogodi da nešto prođe nakon naše pogreške, uvuče se nesigurnost, pa ne možete izbiri loptu, lopta je u rukama Labrovića, pa korner. Znači, dječju vrtić.

Dodaje da imaju mladu i potentnu momčad koja teži nadigravanju i golu više.

– U toj će se igri uvijek stvarati pukotine. Ako je 1:0 mi idemo po drugi, ili ako je 2:0 onda idemo po treći. Jako je teško te mlade dečke trenirati, oni uvijek idu po više. Teško ih je “bremzati”.

Franjo Ivanović je zadobio ubod pauka, dva mu je dana ruka bila natečena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Danas je morao napraviti manji operativni zahvat, nadam se da će biti spreman za petak, poručio je Sopić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.