Paulo Sousa novi trener Bordeauxa

Foto: fah

Francuski nogometni prvoligaš Bordeaux, za kojega nastupa i hrvatski veznjak Toma Bašić, za novoga je trenera imenovao portugalskog stručnjaka Paula Sousu (48) s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sousa je na klupi Bordeauxa zamijenio Brazilca Ricarda koji je dobio otkaz krajem veljače.

“Uvjereni smo kako će Paulo Sousa našim navijačima pružiti zadovoljstvo koje očekuju kada dođu na stadion te kako ćemo s njim ostvariti svoje ambiciozne ciljeve”, objavio je vlasnik Bordeauxa, Amerikanac Joe DaGrosa.

Posljednji trenerski angažman Sousa je imao u Kini gdje je do listopada prošle godine vodio Tianjin Tianhai, a ranije je tijekom karijere radio u Queens Park Rangersu, Swansea Cityju, Leicester Cityju, Videotonu, Maccabiju iz Tel Aviva, Baselu i Fiorentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bordeaux se trenutačno nalazi na 13. mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.