PSG ranjiviji nego ranije u francuskom prvenstvu, Bordeaux odnio bod s Parka Prinčeva

Foto: fah

Iako je kvalitetom i dalje nedodirljiv u francuskom prvenstvu aktualni europski doprvak PSG ipak je ranjiviji nego prošlih sezona. Naime, u derbiju 12. kola Ligue 1 na Parku Prinčeva Bordeaux je uspio odnijeti bod u jednoj vrlo dobroj utakmici. Bilo je 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

PSG je dominirao tijekom cijele utakmice, no za razliku od njih gosti su svoje prilike iskoristili te su na kraju ipak zasluženo stigli do važnog boda, štoviše, Bordeaux je poveo u 10. minuti. Pembele je zabio autogol za 0:1, gosti su držali prednost sve do 27. minute. Neymar je iznudio jedanaesterac, koji je zatim i sam iskoristio te je poravnao rezultat na 1:1. Samo minutu kasnije Kean je završio jako dobru akciju PSG-a za 2:1, a ovim se rezultatom otišlo na odmor. Naglasimo još jednom, domaća je momčad promašila veliki broj prilika, dojam je da su igrali previše nonšalantno u napadu, što im se i osvetilo.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U drugom dijelu susreta PSG je ponovno dominirao te je mogao riješiti utakmicu u više navrata, međutim, kako smo već spomenuli, svoje šanse nisu iskoristili, ali je zato Bordeaux u 60. minuti sjajnim golom Adlija došao do konačnih 2:2. Ipak, Bordeaux je promašio jedan zicer u 87. minuti, dakle, mogli su odnijeti i pun plijen.

PSG vodi u prvenstvu s 25 bodova, na drugom mjestu je Lille s tri boda manje, ali i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.