Jurićeva Verona slavila u Bergamu, nisu igrali Pašalić i Kalinić

epa08849872 Atalanta's Josip Ilicic and Hellas Verona's Mattia Zaccagni in action during the Italian Serie A soccer match Atalanta BC vs Hellas Verona at Gewiss Stadium in Bergamo, Italy, 28 November 2020. EPA/PAOLO MAGNI

Verona koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić je iznenađujuće slavila 2:0 u gostima kod Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Veloso (62-11m) iskoristio kazneni udarac nakon prekršaja Toloija, da bi Zaccagni (83) pred kraj dvoboja iz protunapada potvrdio pobjedu Verone.

Verona je preskočila Atalantu na ljestvici, sada je šesta sa 15 bodova, dok je Atalanta osma sa 14, koliko ima i sedmi Napoli. Boško Šutalo ostao je na klupi Atalante kod koje nije bilo Marija Pašalića, dok Nikola Kalinić nije konkurirao za nastup u momčadi Verone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.