Kraljevi se kraljevski oprostili od Maradone, njegov nogometni genij neće biti zaboravljen

Foto: Twitter

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Diego Armando Maradona, koji je prije nekoliko dana preminuo u 61. godini života, igrao je tijekom bogate karijere između ostaloga i u Barceloni, koja je najveći i najljući rival Real Madridu. Međutim, to nije spriječilo Real da uoči utakmice protiv Alavesa na svom terenu, koju je izgubio 2:1, oda kraljevsku počast ”Malom zelenom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, osim što su na centar terena na Santiago Bernabeu stavili veliki Maradonin dres u Realu su poredali i nekoliko dresova Argentinca na tribine. Poseban je dojam u svemu tome ostavio dres koji je bio postavljen na jednu od stolica pored pričuvnih igrača, bila je to poruka koja je govorila kako je ”Maradona vječan”, odnosno, kako njegov nogometni genij nikad neće biti zaboravljen.

Naravno, svi Maradonini dresovi su bili oni iz reprezentacije Argentine, s kojom je El Diego na nezaboravnom Svjetskom prvenstvu u Meksiku 1986. osvojio naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.