Je li Milan pronašao nasljednika Zlatanu Ibrahimoviću?

Foto: fah

I dok Zlatan Ibrahimović s 39 na leđima igra kao da mu je deset manje te Milan drži na vrhu ljestvice Serie A svjesni su u milanskom klubu da to ipak neće trajati godinama. Možda sezonu, najviše dvije, a onda će talijanski div morati pronaći nasljednika, doduše tu je hrvatski reprezentativac Ante Rebić koji sjajno funkcionira u tandemu s Ibrahimovićem, međutim, Ante je drugačiji igrač od bivšeg švedskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Milanu su, kao što se to i radi u ozbiljnom klubu, počeli razmišljati na vrijeme o nasljedniku. Prema pisanju talijanskih medija Milan razmišlja o dovođenju talentiranog napadača Genoe. To je navodno Gianluca Scamacca, koji je za Genou postigao šest golova i sedam na 12 utakmica za U21 reprezentaciju Italije. Visok je 195 centimetara, načinom igre dosta podsjeća upravo na Ibrahimovića.

Milan će ga navodno pokušati dovesti već ove zime, dakle, u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.