Pellegrini: Dinamo je veliki protivnik, još će se pojačati

Foto: fah

Trener španjolskog prvoligaša Betisa Manuel Pellegrini (70) rekao je da njegov klub nije favorit za osvajanje Konferencijske lige, a u veljači će ozbiljno pristupiti utakmicama s Dinamom u šesnaestini finala tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iako je Konferencijska liga treće europsko natjecanje po snazi, u njemu nastupaju velike momčadi, poput Aston Ville i Fiorentine pa ne možemo sa sigurnošću govoriti da ćemo pobijediti, a niti smo favoriti u tom natjecanju, izjavio je Pellegrini na konferenciji za medije u Sevilli.

Dinamo i Betis će igrati 15. veljače u Sevilli pa 22. veljače u Zagrebu.

– Utakmicama s Dinamom ćemo ozbiljno pristupiti. To je veliki protivnik koji običava igrati u Ligi prvaka, gotovo svake godine. Možda je trenutno malo izgubljen na ljestvici, ali će se vjerojatno pojačati. U veljači ćemo ga proučiti, prije toga ćemo biti usredotočeni na španjolsko prvenstvo i kup, dodao je Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis u četvrtak dočekuje vodeću Gironu

– Girona prolazi kroz sjajno razdoblje, pa ćemo morati odigrati ozbiljno u obrani, a prilike u napadu pretvoriti u pogotke. Na svom terenu smo agresivni, a uz to želimo imati loptu u svom posjedu, rekao je Pellegrini koji je tri i pol godine na klupi Betisa.

Ofenzivni vezni Nabil Fekir (30), počeo je u utorak trenirati sa suigračima, nakon što je zbog ozljeda odigrao samo 77 minuta ove sezone.

– Polako će pojačavati intenzitet vježbanja, kako budu odmicali treninzi. Počeo je raditi na travnjaku i to je važno. Nadamo se da će nakon Božića normalno trenirati sa suigračima, izjavio trener Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.