Pep Guardiola najavio osminu finala FA kupa: ‘Neće biti lagano kao što svi misle’

Foto: fah

Manchester City sjajno ove sezone igra, Pep Guardiola ima razloga za zadovoljstvo s obzirom kako su nakon pobjede protiv aktualnog prvaka Liverpoola na Anfieldu na najboljem putu da vrate trofej prvaka u svoje dvorište. City, dakle, još uvijek ima velike šanse za čak četiri trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem veljače ih očekuje finale Liga Kupa protiv Tottenhama, u nokaut fazi su Lige prvaka, a sutra ih očekuje dvoboj osmine finala FA Kupa protiv Swansea, koji se inače natječe u Championshipu.

Trener Manchester Cityja, već spomenuti Pep Guardiola, najavio je utakmicu protiv Swansea te je nahvalio protivnika, neki smatraju čak i previše.

“Uvijek su igrali zanimljiv nogomet zato ih i cijenim. Neće biti lagana utakmica kao što svi misle. Ovo je jedan potpuno drugačiji izazov od onoga što susretnemo u prvenstvu. Svjesni smo da smo favoriti, ali i veoma oprezni. S ekipom kao što je Swansea uvijek može biti problema, bez obzira koji rang natjecanja igrali”, rekao je Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Swansea i Mancehsetr Citya na rasporedu je sutra s početkom u 18:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.