Perez: Modrić ostaje u Realu još jednu sezonu

modrić
Foto: fah

Realov predsjednik Florentino Perez rekao je u subotu navečer da će hrvatski nogometaš Luka Modrić igrati još godinu dana za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Siguran sam da će nastaviti igrati još jednu sezonu, u to nitko ne sumnja, izjavio je Perez za španjolsku radijsku postaju Cadena SER nakon osvajanja Lige prvaka.

– Jako smo zadovoljni što možemo nastaviti s njim još jednu sezonu jer je on jedna od velikih legendi koje ima ovaj klub, a ima ih mnogo, dodao je. Rekao je da je Modrić, 38-godišnji veznjak, također zadovoljan što će igrati za Real i iduće sezone.

Perez je pohvalio sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije lako osvojiti Ligu prvaka. No čitav svijet poznaje ljubavnu priču između našeg kluba i tog natjecanja, napomenuo je predsjednik.

Real Madrid je rekorder s osvojenih petnaest naslova prvaka Europe.

– Ovo je početak kako bismo osvojili i šesnaesti naslov, poručio je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.