Što Modrić želi od predsjednika Reala kad dođe vrijeme rastanka?

modrić
Foto: fah

Kako pišu španjolski mediji hrvatski reprezentativac Luka Modrić već sada, godinu dana prije vremena, razmišlja o posljednjem danu, posljednjoj utakmici, za Real Madrid. Navodno je Luka predsjedniku Kraljevskog kluba Florentinu Perezu rekao što bi htio kad dođe dan rastanka od kluba u kojem je ostvario vrhunske rezultate te je u 12 godina postao istinska legenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman za Euro

Sa 38 godina, gotovo 39, Luka Modrić i dalje je jedan od značajnih igrača Reala, spreman je hrvatsku reprezentaciju povesti na novo veliko natjecanje. Naime, dokazao je hrvatski veznjak i protiv Portugala da će i dalje biti stožerni igrač Vatrenih. Hrvatska je pobijedila Portugal 2:1 i to sjajnom igrom i to po prvi puta u svojoj povijesti, a nije da se nije igralo s Portugalcima. Hrvatska je, podsjetimo, igrala osam utakmica s Portugalom uz šest poraza, jedan remi i sad eto i ta jedna pobjeda. Vatreni će na Euru igrati protiv Španjolske, Albanije, Italije, dakle, vrlo jaka skupina, uz dodatak da bi i trećeplasirana reprezentacija mogla u osminu finala.

Želi otići kao Toni Kroos

Vratimo se Realu i priči o odlasku iz Madrida, ali za godinu dana. Navodno se Modrić sastao s predsjednikom Perezom te mu je poručio kako što bi velika želja kad dođe do rastanka. Modrić tvrdi kako želi otići kao Toni Kroos.

“Predsjedniče, želim oproštaj kao Kroos”, rekao je Modrić Perezu na sastanku koji je nedavno održan, piše Defensa Central. Naravno, Modriću će, ukoliko ne bude dodatnih iznenađenja, želja biti uslišena. Naime, visoki dužnosnici Kraljevskog kluba izuzetno cijene Luku Modrića, koji ima šest osvojenih Liga prvaka te želi, a nakon dolaska Mbppea poglavito, sedmi europski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u Realu odigrao preko 500 utakmica te je zabio 39 golova. Ukupno je Modrić s Realom osvojio 26 trofeja. U Real je došao iz Tottenhama prije 12 godina. Prethodno je igrao za Tottenham i Dinamo Zagreb, te jedno vrijeme za hercegovački Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.