Perišić: Moramo igrati našu igru i ne nasjedati na provokacije

Foto: fah

Ivan Perišić razgovarao je s HRT-ovim Markom Šapitom i najavio polufinale Svjetskog prvenstva protiv Argentine. Kaže, svi su spremni, pripremili su se do zadnjeg detalja i jedva čekaju sutrašnji boj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znamo svi što je Argentina, koje igrače ima. Očekujemo jednu dobru, tvrdu utakmicu. Mi moramo igrati našu igru i ne nasjedati na provokacije. Znamo da su temperamentni i da idu 300% na svaku loptu u svakoj utakmici tako da moramo biti na tom nivou. Mislim da ako budemo kao što smo se pripremili protiv Brazila i ako bude sve od prve minute funkcioniralo onda se nemamo čega bojati i Hrvatska će biti u finalu. Puno stvari se mora poklopiti, ali vjerujem u svoju ekipu i u izbornika, rekao je Perišić.

Istaknuo je kako posljednjih dana nije razgovarao s bivšim i sadašnjim argentinskim suigračima Lautarom Martínezom i Cristiánom Romerom.

– Nismo se čuli sad prije polufinala, čuli smo se u grupnoj fazi. Želim im svu sreću sutra i neka pobijedi bolji. Pričat ćemo poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić igra još jedan izvanredan turnir, a njegove brojke mogu stati u istu rečenicu čak i s onima Cristiana Ronalda i Lea Messija.

– Bitno je da se plasiramo u finale. Kad igra ekipa doći će i golovi i asistencije. Ti turniri mi očito leže i daju mi neku dodatnu motivaciju. Meni je san bio igrati za Hrvatsku i svaki put kad sam tu dajem 100% kao i moji suigrači. Jedva čekam sutra istrčati na teren po tko zna koji put, probati pobijediti Argentinu i probati igrati još jedno finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.