Perišić: ‘Ne smijemo gledati druge nego se koncentrirati na sebe’

Rijeka, 30.3.2021.- Treća utakmica H skupine Europskih kvalifikacija za plasman na SP u nogometu 2022. u Kataru: Hrvatska - Malta na stadionu Rujevica. Na fotografiji slavlje igrača Hrvatske nakon postignutog zgoditka za vodstvo 1-0. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Ivan Perišić bio je spasitelj Hrvatske protiv Malte u kvalifikacijama za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je teško, svi smo vidjeli u sve tri utakmice da nešto fali, ali mi smo poznati po tome da nismo cijele kvalifikacije na nivou. Međutim, mislim da nema straha za nas kada dođe turnir. Tada ćemo imati vremena za malo odmora i pripreme. Problem su kvalifikacije kada trebamo što više izvući”, objasnio je mučenje Hrvatske.

Nije želio komentirati to što je Hrvatska pobjedom Slovačke nad Rusijom izbila na prvo mjesto skupine.

“Ne smijemo gledati druge nego se koncentrirati na sebe. Sada se okrećemo klubovima, idemo završiti sezonu na najbolji način, a onda se pripremiti za Euro”, zaključuje Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.