Perišić otputovao s Tottenhamom na pripreme u Australiju

Foto: fah

Nogometaši Tottenhama otputovali su u Australiju na pripreme, a među igračima koji su otišli bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić kojeg se ovog ljeta povezuje s povratkom u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na put nije išao vratar Hugo Lloris koji je na izlaznim vratima i dobio je dozvolu kluba kako bi istražio mogući transfer te ozlijeđeni Rodrigo Bentancur, Frase Forster, Bryan Gil, Troy Parrott i Ryan Sessegnon.

U sklopu azijsko-pacifičke turneje, Tottenham će odigrati četiri pripremne utakmice.

Ivan Perišić je sinoć na Wimbledonu pratio kako Mate Pavić osvaja turnir u mješovitim parovima koji ga je na kraju pozdravio s “Ivane, vrime je”, aludiravši na njegov povratak u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić se nasmijao, ali Tottenham ga zasad ne pušta,s kojim ima ugovor do sljedećeg ljeta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.