Perišić potvrdio pobjedu Intera nad Fiorentinom za vrh Serie A

epa08990121 Fiorentina's Valentin Eysseric (R) vies for the ball with Inter's Nicolo Barella (L) during the Italian Serie A soccer match between ACF Fiorentina and FC Inter at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, 05 February 2021. EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Inter je pobjedom nad Fiorentinom (2:0) u 21. kolu Serie A zauzeo lidersku poziciju na tablici i tamo će ostati barem do nedjelje, kada Milan na domaćem terenu igra protiv Crotonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za potvrdu Interove pobjede gol je zabio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u 52. minuti nakon asistencije Achrafa Hakimija.

Prvi je gol za Inter postigao Nicolo Barella odličnim udarcem s oko 18 metara nakon proigravanja Alexisa Sancheza u 31. minuti.

Igrao je i veznjak Hrvatske Marcelo Brozović, dok je Perišića zamijenio Matteo Darmian u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je prvi na tablici Serie A s 47 bodova, a prati ga Milan s bodom manje i utakmicom manje. Fiorentina je na 11. mjestu s 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.