Perišić se oprostio od Bayerna: ‘Dođoh, vidjeh, pobijedih’

epa08604216 Ivan Perisic of Bayern Munich reacts during the UEFA Champions League quarter final match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 14 August 2020. EPA/Rafael Marchante / POOL

“Dođoh, vidjeh, pobijedih! Hvala na svemu”, napisao je Ivan Perišić na Instagramu u oproštajnoj poruci od Münchena i navijača Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

VENI VIDI VICI .. #Ciao #DankeFürAlles #ImmerGierig💪🏼⚽️

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Bayern se i službeno oprostio od hrvatskog reprezentativca kojemu je istekla jednogodišnja posudba te se vraća u Inter s kojim ima ugovor do 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Perišić je stigao u München na posudbu iz Intera i u 38 nastupa zabio je osam golova i još deset puta asistirao, a u Bayernovom dresu je osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, njemačko prvenstvo i kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.