Perišiću i Brozoviću pridružit će se još jedan Hrvat: Inter ima plan dovođenja Matea Kovačića?

Foto: fah

Talijanski Inter, klub za koji igraju dva Hrvata, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, već u ljetnom prijelaznom roku želi dovesti još jednog hrvatskog reprezentativca. Naime, navodno su Talijani razradili strategiju kako bi igrača Reala Matea Kovačića vratili na Apeninski poluotok.  Inter slaže momčad sposobnu boriti se u Europi za trofeje, nadaju se zaigrati u Ligi prvaka već iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, talijanska Corriere dello Sport piše kako se među potencijalnim pojačanjima Intera nalaze  William Carvalho iz Sportinga, za što će morati platiti 45 milijuna eura te Simone Verdi iz Bologne. Uz njih kao pojačanja u veznom redu se spominju Strootman, Vidal, Cagliarijev Barella i Atalantin Cristante… Dakle, Inter se želi ozbiljno pojačati kako bi bio konkurentan najjačim europskim klubovima.  Prva želja je Mateo Kovačić, koji u Realu još uvijek nije izborio standardno mjesto u prvom sastavu.

Hrvatski veznjak navodno bi se u Inter rado vratio nakon što je prije tri godine za tridesetak milijuna eura prešao u Real Madrid. Za sada nije poznato koliko bi akcija dovođenja  Kovačića koštala Inter s obzirom kako Mateo ima ugovor s Realom do kraja šestog mjeseca 2021. godine.

Ipak postoji jedan uvjet. Naime, takva ulaganja dolaze u obzir tek ako Inter uspije izboriti četvrto mjesto u prvenstvu i Ligu prvaka. Podsjetimo, Inter se trenutno nalazi na petom mjestu, ispred njega su rimski klubovi Roma te Lazio, koji imaju bod više.  Ivan Perišić je prije nekoliko dana najavio oštru borbu do kraja za to četvrto ili treće mjesto koje vodi u najelitniju klupsku nogometnu ligu na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.