Štimac odgovorio na nagađanja da ga Mamić želi u Dinamu

Foto: fah

Nakon što je Dinamo poražen od Osijeka, moglo se čuti kako Zdravko Mamić upomoć zove Igora Štimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zatečen sam. Između Mamića i mene nema kontakta, pogotovo ne po tom pitanju. Znam da me on izuzetno uvažava, međutim za takav potez trebaš biti izuzetno hrabar, odlučan, znati što želiš, a kod njega je uvijek puno kombinatorike”, komentirao je Štimac za Večernji list.

Upitan bi li prihvatio Mamićevu ponudu kaže da ne odgovara na hipotetska pitanja.

“Ja sam čovjek za prave projekte, znam što želim, koliko mogu, a načelno već imam dogovor za novi angažman u sljedećoj sezoni. Inozemni angažman”, kaže Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže o Jurčiću?

“Jurčević je konsolidirao momčad, vidjele su se promjene, velika stvar za Dinamo bio je plasman u finale Kupa, jer da nisu pobijedili Rijeku u polufinalu, bila bi to još jedna izgubljena sezona. No, Jurčević, koji je sada pred teškim ispitom, suočen je s istim teškoćama kao i Mario Cvitanović. Dinamova je momčad igrački slabija od one kojom je primjerice raspolagao Zoran Mamić. I zato je teško nešto prigovoriti Dinamovim trenerima…”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.