Petar Metličić: I dalje me boli kako su nas pomeli – sramota, krajnje licemjerno

Foto: snimka zaslona

Petar Metličić, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena smatra da je “peto mjesto na Europskom prvenstvu neuspjeh za nas”, ali isto tako drži da oko toga “ne treba posebno dramatizirati”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poslije one perfektne izvedbe protiv Norveške logično je bilo da i protiv Francuske zaigramo moćno. Međutim, dogodilo nam se očajno prvo poluvrijeme. Nije bilo ni najmanje strpljenja, stalno smo mijenjali sastav, pomalo kaotično. Osim toga, inzistiranje na igri sa sedmoricom, bez vratara, koju baš i ne volim, uzrok je jeftinih golova koje smo primili. Žao mi je jer su Francuzi bili pobjedivi, oni nisu ništa posebno igrali, nego su uzeli ono što smo im ponudili, pa i darovali. Ali, nisu Francuzi bili ključ neuspjeha, nego onaj poraz sa Švedskom”, kaže za Sportske novosti.

O Duvnjakovoj ozljedi kaže kako se morala dogoditi.

“Duvnjak je igrač ekstra klase. Međutim, nije igrao sedam, osam mjeseci, došli su napori i moglo se očekivati da će se ozlijediti. Problem je što se to dogodilo u prvoj utakmici, ali on bi se ozlijedio na nekoj drugoj”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o odlasku s funkcije.

“Normalno da mi je krivo. Mi smo radili dobar posao. Neke utakmice smo izgubili pod nesretnim, čak nevjerojatnim okolnostima. Ono kad je rezultat ovisio o jednom sedmercu. No, ipak mi je najviše žao zbog načina kako su nas, kako vi kažete, pomeli. Dobili smo otkaz, nije bilo razgovora, nitko nam nije obrazložio, ma nije bilo ni pozdrava. Baš sramota. Krajnje licemjerno”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.