Peternac: ‘Treba nam ova pauza da stavimo sve na svoje mjesto’

Zagreb, 5.11.2020 - Utakmica 3. kola K skupine nogometne Europske lige izmedu GNK Dinama i Wolfsberger AC. Na slici Alen Peternac koji je vodio Dinamo kao trener. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

– Fascinantno je kako su dečki odigrali ovu zadnju utakmicu u ovom ciklusu. Igrali smo toliko utakmica zaredom, teških i jakih, ali su svejedno imali toliko energije, želje, volje…, rekao je Alen Peternac koji je s klupe vodio Dinamo do nova tri boda i uvjerljivog 5:0 slavlja nad Istrom 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su nastupili oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, Modri nisu dozvolili iznenađenje i rutinski su stigli do novih bodova.

– Od prve smo minute imali plan da napadnemo, da igramo agresivno, da zabijamo. U svemu smo tome uspjeli, zasluženo pobijedili i svaka čast dečkima, dodao je Peternac koji je upisao drugu pobjedu zaredom. I u četvrtak je umjesto zaraženog Zorana Mamića vodio Dinamo do pobjede nad Wolfsbergerom u Europskoj ligi.

Slijedi odmor u domaćem prvenstvu, dio igrača otići će na okupljanje s reprezentacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro će nam doći, posebno za one koji ostaju s nama, da ih dobro odmorimo. U ovih zadnjih mjesec dana praktički uopće nismo imali slobodno. Osim toga, dosta je igrača koji su već “načeti”, Joško Gvardiol osjetio je bol u stopalu, Robbie Burton ima problema s mišićem… Uspjeli smo malo odmoriti Lovru Majera. Trebamo ovih 14 dana da se malo posložimo, da stavimo sve na svoje mjesto, zaključio je Peternac, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.