Petero hrvatskih predstavnika na Svjetskom parastolnoteniskom prvenstvu u Celju

Foto: fah

Na Svjetskom parastolnoteniskom pojedinačnom prvenstvu koje će se održati u Celju od 15. do 21. listopada među 280 natjecatelja iz 47 zemalja Hrvatsku će predstavljati tri stolnotenisačice i dva stolnotenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmlađi hrvatski reprezentativac bit će Pavao Jozić koji je uoči natjecanja naglasio:

“Nastup na Svjetskom prvenstvu u Celju je za mene velika nepoznanica zbog toga što sam promijenio kategoriju te prešao u sedmicu gdje je konkurencija brojnija i igrački daleko jača nego u šestici. S nekim igračima ću se susresti po prvi put, pa mislim da nije pametno unaprijed najavljivati medalju. Odradio sam pripreme prema zadanome planu i osjećam se dobro. Mislim da sam dovoljno jak igrač i da na turniru mogu daleko dogurati. Odraditi ću meč po meč maksimalno profesionalno i onako kako to znam. Očekuje me težak i naporan turnir i u svakom trenutku ću morati izvlačiti maksimum iz svojih mogućnosti”.

Izbornik Emil Gubica očekuje da naši reprezentativci prije svega odigraju u najboljem izdanju te da daju sve od sebe. Najviše šansi za medalju daje Anđeli Mužinić koja se visoko nalazi na svjetskoj rang listi. Tu je i mladi Pavao Jozić bivši najbolji svjetski junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Parastolnitenis je od prošlog prvenstva svakako napredovao, a nama preostaje da vjerujemo da i mi možemo ugodno iznenaditi”, zaključio je izbornik Gubica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.