Petrolul – Dinamo, Dnipro – Hajduk, Rijeka – Serif i Split – Torino

U zadnjem kolu kvalifikacija, praktički doigravanju za nastup u skupinama Europske lige hrvatski klubovi imali su relativno dobar ždrijeb! Dinamo će igrati protiv rumunjskog Petrolula, prvu u gostima, a Hajduk će također kao gost prvu utakmicu igrati protiv Dnipra. Kao domaćini u prvim utakmicama Rijeka igra protiv moldavskog Šerifa, a Split će dočekati čuveni talijanski Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve se utakmice igraju 21. kolovoza, uzvrati 28. kolovoza. Najteži posao u posljednjem pretkolu Europske lige imate će nogometaši Splita, koji su dobili talijanski Torino. Zagrebački Dinamo igrat će protiv rumunjskog Petrolula, kojeg su u sezoni 1967/1968. eliminirali u 1. kolu Kupa Uefe. Hajduk ide na ukrajinski Dnjipro, za kojeg igraju trojica bivših Hajdukovaca, Strinić, Kalinić i Bartulović. Hajduk je protiv Dnjipra igrao u sezoni 1985/1986. u osmini finala Kupa Uefa i slavio je u obje utakmice. Rijeka će na moldavski Sheriff, koji u svojim redovima ima čak osam Brazilaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.