Petrović objavio, u samo tri dana skupljeno skoro 3 milijuna kuna za spas Cibone

Foto: fah

Aleksandar Petrović objavio je danas u 18 sati prvi financijski izvještaj inicijative za spas Cibone pod nazivom “Mi smo Cibona”, iznos koji je objavljen skupljen je za svega tri dana, a iznosi skoro tri milijuna kuna. – Akumulirana brojka akcije za spas Cibone je 2.894.491,39 kuna. Hvala svima koji sudjelujete u ovoj plemenitoj akciji. Uz napomenu da je ova brojka skupljena u 3 dana, objavio je Petrović na svom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener ovaj tjedan je iz Trofejne sobe Cibone poslao vapaj za spas kluba koji je tada ušao u 60. dan blokade računa i već od ovog utorka netko od vjerovnika može pokrenuti stečaj jednog od najvećih sportskih simbola Zagreba i Hrvatske.

Ideja je da se od onih kojima je Cibona u srcu, a financijski su zbrinuti, sakupi dovoljan iznos koji bi jamčio opstanak kluba, što je Petrović shvatio kao osobnu misiju, jer je uz Cibonu vezan još od 1976., a prošao je kroz sve klupske strukture, od igrača i trenera do čelnog čovjeka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.