Pevec generalnim sponzorstvom podržao Hrvatski paraolimpijski odbor

Foto: fah

Pevec d.d. u utorak je potpisalo trogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu Hrvatskog paraolimpijskog dbora u vrijednosti od 1.125.milijuna kuna i time postao prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo paraolimpijskog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nevjerojatna je snaga volje i motivacija koja krasi sportaše s invaliditetom koji, unatoč svim izazovima, pronalaze put do uspjeha te pomiču ljudske i sportske granice. Uloga i utjecaj naših paraolimpijaca nadilazi sportska borilišta, njihovi uspjesi su svjetlo vodilja i primjer za razvijanje samopouzdanja i jačanje inkluzije osoba s invaliditetom. Stoga sam izuzetno ponosan što, u ime tvrtke Pevec, danas mogu potpisati ugovor o generalnom sponzorstvu te tako dati nužnu potporu našim sportašima za postizanje uspjeha na ponos svih nas i naše domovine Hrvatske“ izjavio je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik uprave Pevec d.d Jurica Lovrinčević te naglasio kako je jedan od glavnih ciljeva suradnje nastup hrvatskih sportaša na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Zadovoljstvo suradnjom koja će itekako olakšati pripreme i treninge hrvatskih sportaša iskazao je i predsjednik HPO-a Ratko Kovačić.

“Izuzetno smo sretni što je našu paraolimpijsku obitelj obogatila suradnja s tvrtkom Pevec s kojom dijelimo brojne vrijednosti, kao i želju za poticanjem društvenih promjena i inkluzije. Vjerujem kako ćemo kroz ovo partnerstvo poboljšati percepciju javnosti o sportu osoba s invaliditetom. Raduje me što je Pevec prepoznao našu snagu i s nama hrabro zakoračio u stvaranje bolje budućnosti“, rekao je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisivanju sponzorskog ugovora, uz brojne članove HPO-a, prisustvovali su i atletičar Branimir Budetić, osvajač dviju medalja s Igara u Pekingu i Londonu te snowborder Bruno Bošnjak, osvajača prve hrvatske medalje na Zimskim paraolimpijske igrama u Pyeongchangu.

“Kao sportaš, znam da uspjeh ne dolazi preko noći, već da je on rezultat velikog truda i napora. Dolazak novog partnera poput tvrtke Pevec, dodatno je priznanje naših dosadašnjih sportskih rezultata i uvažavanje paraolimpijaca kao istinskih, vrhunskih sportaša. To nam daje dodatni vjetar u leđa za predstojeća natjecanja i Paraolimpijske igre u Tokiju“, kazao je Budetić dpk je Bošnjak naglasio kako želi ushit i entuzijazam s osvajanja paraolimpijske medalje prenijeti na kolege sportaše i da će se na narednim Igrama, uz pomoć Pevecovog sponzorstva, još jedanput pokazati kako je Hrvatska jaka sportska nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.