Pijetraj o Hrgoviću nakon vijesti o mogućoj suspenziji ako ode na OI: ‘Sad je ispalo da sam cijelo vrijeme bio u pravu’

Foto: fah

Najbolji hrvatski boksač, osvajač olimpijske bronce, Filip Hrgović, želi osvojiti i Olimpijsko zlato u Tokiju iduće godine, no, pojavili su se problemi – Hrgović se neće moći dvije godine se boriti na WBC priredbama odluči li nastupiti na Olimpijskim igrama u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se o tome oglasio i Leonard Pijetraj, donedavni izbornik hrvatske boksačke reprezentacije.

“WBC je rekao, kao i ostale federacije koje će se sada složiti s WBC-om, da to ne dozvoljavaju profesionalcima, oni su rekli da je to neka njihova briga za zdravlje boksača, što je najobičnija glupost. Oni ne žele da im boksači odlaze, oni imaju previše mečeva koji su njima u interesu da se boksaju”, rekao je Pijetraj za RTL pa dodao kako je WBC puknuo pod pritiskom menadžera:

“Oni znaju da na Olimpijskim igrama možete izgubiti. Vi ste puno veća zvijezda kao prvak svijeta u profesionalnom boksu nego neki olimpijac. A u tri runde svatko svakoga može dobiti. Evom sad je ispalo da sam ja bio u pravu. Nepotrebna su bila sva ta prepucavanja i press-konferencije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.