Pijević: Tragedija za hrvatski ženski rukomet

Foto: snimka zaslona

– Težak poraz za sve nas. Ispale smo s prvenstva i ostale bez kvalifikacija za Olimpijske igre, tako da možemo reći jedna tragedija za hrvatski ženski rukomet, rekla je Tea Pijević nakon šokantnog poraza od Mađarske na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snovi o olimpijskim kvalifikacijama i četvrtfinalu nestali u Scandinavium Areni u zadnjih pet minuta.

– Jako teška utakmica, teških zadnjih pet minuta, ništa nam nije polazilo za rukom. Drugo poluvrijeme smo, ne mogu reći odigrali jako loše, ali blizu toga, znači zabijali su nam sedmerac, sedmerac… Jednostavno, danas mi golmani u drugom poluvremenu mislim da nismo dotakle nijednu loptu, sami sedmerci. Onda smo izgubile samopouzdanje u napadu, nismo zabijale, one su nam se pomalo primicale. Na kraju prvo vodstvo i pobijedile su nas. Ne mislim da je zasluženo, sreća isto zadnji sedmerac od stative nije bila na našoj strani, dodala je Pijević pa se još jednom osvrnula na dramatičnu završnicu.

– Ne znam sad je li snaga, imale smo mi dosta zicera, imale smo zicere s krila, imale smo i s jedne i druge strane zicere. Jednostavno nismo zabijale u ključnim momentima i na kraju, kao što sam rekla, napustila nas je sreća i pobjeda Mađarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.