Pismo zahvale roditelja i obitelji grčkih pritvorenika: ‘Obitelji su nam ponovno postale potpune’

roditelji zahvale
Foto: fah

Roditelji i članovi obitelji povratnika iz grčkih pritvora oglasili su se pismom zahvale. Naime, prije Božića svih 102 navijača, pripadnika Bad Blue Boysa, puštena su iz grčkih zatvora i vraćena su kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pismo prenosimo u cijelosti:

“Nakon gotovo 5 mjeseci neizvjesnosti i zabrinutosti za sigurnost naših članova obitelji, uoči proteklog Božića, svih 102 navijača pritvorenih u grčkim zatvorima vratilo se u Hrvatsku te su naše obitelji ponovo postale potpune, a radost Božića za nas je time postala posebna.

Mi, obitelji, zahvaljujemo odvjetniku g. Athanasiosu Kaimenakisu te ostalim odvjetnicima na doprinosu koji su dali pružajući našim najmilijima pravnu pomoć i potporu, a obiteljima ulijevajući nadu u pozitivan ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Mediji prozivaju BBB-e zbog vrijeđanja nakon povratka iz Grčke: Prisjetimo se- prikazivali su ih kao zločince…

Posebnu zahvalnost izražavamo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću koji je, u skladu sa Ustavnim i zakonskim ovlastima, činio sve za sigurnost državljana RH te za njihov povratak u Hrvatsku.

Također zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske, koja je, u suradnji sa resornim ministarstvima I Veleposlanstvom, uvijek nastojala pomoći kako bi nama obiteljima olakšali neizvjesnost i brigu za naše članove obitelji.

Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su nam iskazali razumijevanje, podršku i pružili pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko HVALA!
Svima želimo mir i dobro!
Sretna vam Nova godina!

Roditelji i članovi obitelji povratnika iz grčkih pritvora”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.