Pivarić se vraća na poziciju na kojoj je zablistao Jedvaj: ‘Eto mene za Wembley!’

Foto: fah

Josip Pivarić oporavio se od ozljede i konkurira za sljedeći dvoboj na Wembleyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ozljeda zadnje lože je prošlost, mišić ja zarastao, no kako devet dana nisam trenirao, nisam mogao ući u takvu utakmicu kao što je bila u četvrtak navečer. Ipak je Španjolska vrlo jak protivnik. Radio sam u ponedjeljak, imao dosta kvalitetan i zahtjevan trening u srijedu, pa u četvrtak bio ujutro u fitnessu. Do nedjelje ću biti potpuno spreman za nastup. Eto mene za Wembley!”, rekao je za Sportske novosti.

Žao mu je što nije zaigrao na Maksimiru.

“Krivo mi je bilo što nisam igrao, baš sam želio nastupiti pred punim Maksimirom. To bi bila sjajna stvar. Igrao sam za Dinamo pred jako dobro popunjenim tribinama, primjerice s Arsenalom u Ligi prvaka i još nekim utakmicama, ali pun Maksimir, u dresu reprezentacije, to je san”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrati na Wembleyju s Engleskom je specijalan događaj, sigurno će pobuditi uspomene za Moskvu i biti izazov svima nama”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.