Pjaca: Hvala Rijeci na prilici za novi početak

Foto: snimka zaslona

Rijeka je danas na konferenciji za medije predstavila svog novog igrača Marka Pjacu koji je potpisao ugovor na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar u uvodu je zahvalio Pjaci i njegovom bivšem klubu.

– Hvala Marku na korektnosti oko pregovora, hvala i njegovom bivšem klubu Juventusu koji je maksimalno izašao u susret. Brzo smo sve riješili i dogovorili se, rekao je Raić-Sudar.

Novo riječko pojačanje poručilo je da će dati sve od sebe i da jedva čeka početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zahvalan sam Rijeci na prilici za novi početak. Dat ću sve od sebe da klub bude uspješan i da ostvari dobre rezultate. Jedva čekam početi. Zdrav sam sto posto, što se tiče spremnosti, vidjet ćemo kad budem s ekipom. Trenirao sam dobro, ali treba vidjeti na kojem sam nivou, mislim da sam na dosta dobrom, rekao je Pjaca.

Hoće li konkurirati već za sljedeću utakmicu u nedjelju?

– Ja sam spreman, ali to je pitanje za trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dojmovi o utakmici Rijeka – Lille?

– Putovao sam pa sam došao na kraj utakmice, ali ovo što sam vidio, mogu reći da mi je stvarno žao jer je Rijeka zaslužila proći. Kapa dolje, šteta što se nije prošlo u Konferencijsku ligu.

Kako je vratiti se u HNL nakon sedam godina?

– Sretan sam što sam se vratio, to sam htio. Nemam posebna očekivanja, samo imam želju igrati, pomoći klubu i ostvariti što bolji rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li predstojeće utakmice Rijeke ulaznica za ponovno konkuriranje za mjesto u reprezentaciji?

– Mislim da je o tome puno prerano pričati, tek sam par sati u klubu, još nisam odigrao nijednu minutu. Ima vremena ako do toga dođe.

Dolaskom Pjace porasle su ambicije kluba.

– Treba ići korak po korak, ambicije su tu, ali ne treba stavljati nepotreban pritisak na ekipu. Ova ekipa je mlada, poletna, igra lijep nogomet, uveseljava navijače i tako treba nastaviti, a onda ćemo vidjeti hoće li to rezultati pratiti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.