Jakirović: Izvukli smo dobru grupu, a nadam se još nekim pojačanjima

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

Dinamo je nakon razočaranja u Pragu i ispadanja od Sparte danas doznao suparnike u grupnoj fazi Konferencijske lige. U skupini C, gdje je nominalno najjača momčad, dobio je Victoriju Plzen, Astanu i kosovski Ballkani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ima jako zanimljivih protivnika. Mislim da smo izvukli dobru grupu, možemo je proći. Naravno da svaku utakmicu treba shvatiti ozbiljno, ali možemo biti zadovoljni, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović i osvrnuo se na jučerašnji poraz od Sparte:

– Ulazak u utakmicu nije bio dobar, bili smo predaleko od igrača, napravili smo samo tri prekršaja, što nam govori isto. Gol je bio veliki impuls za igrače Sparte. Kad je bilo 2:0 imao sam na poluvremenu ideju što napraviti, bili smo bolji. Imali smo zicer Ljubičića, šteta da nismo zabili. Kad smo primili treći smanjili smo, šteta. Mislim da smo tada dominirali, ali eto, žao mi je da se nije više gledala situacija s Petkovićem, nije mi jasno čemu služi VAR u takvoj situaciji.

Je li s igračima dovoljno radio na branjenju prekida?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Radili smo dosta obrambene prekide, ali inferiorni smo Sparti, oni imaju osam igrača viših od 190, nama je samo Petković na toj razini.

Ostaje li Petković?

– Jutros je na regeneracijskom treningu, danas ostaje, čekamo ponoć pa da znamo sigurno na čemu smo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča li s upravom o novim igračima?

– Svakodnevno pričamo, igrači su poskupjeli, nije lako dovesti ono što je nama dostupno. Nadam se da ćemo se do 4. rujna, do kad su prijave za Europu, uspjeti pojačati na nekim pozicijama.

Prvenstvo, slijedi Osijek?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nema vremena za kukanje, novi je dan, moram izabrati momke s dobrom energijom i svježinom da napravimo nešto u Osijeku, pred rasprodanom Opus Arenom moramo odigrati maksimalno da pobijedimo. Osijek ima par dobrih individualaca, poput Caktaša, moramo se koncentrirati da im ne dozvolimo da se razmašu. nadam se da ćemo u Osijeku biti na puno većem nivou, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.