Pjaca najavio važnu stvar: ‘Nadam se da ću se preporoditi u ovoj sezoni’

Rošèino, 19.06.2018 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na Rošèino Areni. Na slici Dejan Lovren, Ivan Rakitiæ, kondicijski trener Luka Milanoviæ, Mateo KOvèiæ, Marko Pjaca, Mario Mandžukiæ, Milan Badelj, Vedran Æorluka, Luka Modriæ, Tin Jedvaj i Marcelo Brozoviæ. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Milan Badelj i Marko Pjaca igraju za Genou, Pjaca je u klub stigao na posudbu iz Juventusa, a Badelj je s Genoom potpisao ugovor do ljeta 2023. godine nakon što je došao iz Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da ću se preporoditi u ovoj sezoni. Dobro smo krenuli. Prvih nekoliko dana bilo je lijepo. Osjećam se kao kod kuće. Klub i trener su me željeli, a to je bilo najvažnije prilikom moje odluke. Želim odraditi dobar posao, ali moje je da pričam na terenu. Jesam li ikada bio u strahu od odustajanja zbog velikih ozljeda? Nikada. Želim se suočiti sa sudbinom. Želim igrati sa spokojem i osjećati se dobro, a nadam se da neću imati više ozljeda”, izjavio je Pjaca.

“U Genou sam stigao da napravim velike stvari. Ovo je povijesno mjesto sa sjajnom navijačkom bazom koja mi je uvijek davala poseban osjećaj kada igram na Ferrarisu. Želio bih ove sezone postići više golova”, kazao je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.