Pjaca: Skoro pa savršena utakmica, presretan sam

Rijeka, 16.09.2023 - Utakmica 8. kola HNL-a Rijeka - Osijek. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik

Igrač Rijeke i bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca odigrao je fantastičnu utakmicu u osmom kolu SuperSport HNL-a protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postigao je dva fantastična gola te je bio stalna napast za protivnike na lijevom krilu.

– Stvarno, prva utakmica od početka i mogu biti presretan i s igrom ekipe, ali i za mene. Skoro pa savršena utakmica, drago mi je za ta dva gola, iskupio sam se za promašaj u prvom dijelu. Presretan sam i nadam se da ću tako nastaviti, rekao je Pjaca nakon utakmice i dodao:

– Osjećam se dobro, od prvog dana kad sam došao, ekipa je super, odlično sam prihvaćen. Volio bih ovako nastaviti, da ekipa skuplja bodove te da budemo u vrhu. Želja mi je bila vratiti se u HNL. Ovdje se osjećam dobro, kao doma i ovo je najbolje mjesto za neki novi početak u mojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Željko Sopić bio je sretan s predstavom svoje momčadi.

– Moglo je biti i puno više. Mislim da smo od prve minute zagospodarili terenom, realizacija je bila takva kakva je bila. Kad ne zabiješ nakon toliko udaraca, uvuče se nemir nakon takvog primljenog gola, ali sve u svemu, utakmica na visokom nivou i zaslužena pobjeda, rekao je Sopić.

Posebno je komentirao Pjacinu predstavu.

– Ja se nadam da će uskoro ući u formu jer je na 60, 70 posto. Znam da je ludilo u Rijeci sad. Kad je on dolazio, znali smo da je ekstra kvaliteta. Nije mu lako, nije dugo igrao utakmice, ali davali smo mu minute u reprezentativnoj stanci u prijateljskim utakmicama i puna šaka brade, dodao je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka Stjepan Tomas bio je razočaran.

– Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Nismo dobro krenuli u utakmicu, nedostajalo nam je inspiracije i kreativnosti prema naprijed. Kad imate tri, četiri igrača prema naprijed koji nisu na 100 posto, ne možete očekivati pobjedu, zaključio je Tomas, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.