Plava bura na Poljudu: Junak utakmice Marko Rog smatra da je moglo biti i bolje!

Foto: fah

Nakon velike predstave na Poljudu igrač Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, Marko Rog, bio je, naravno, raspoložen za izjave. Kako i ne bi, ne zabija se dva gola svaki dan pred 30 000 “svojih” navijača.  Modri su s 4 pogotka u mreži ne baš sigurnog Lovre Kalinića rekordno protunjali, poput bure, Poljudom. Takvu pobjedu navijači Dinama ne pamte još od davne 1986. kada je Ćirin Dinamo, predvođen Jozom Bogdanovićem, razbio Hajduk na Poljudu također s 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jel’ moglo bolje? Je, samo da mi je Soudani ono dodao na kraju. Šalim se, naravno. Čestitam svima, navijačima, suigračima i stručnom stožeru. Opet smo pokazali da smo najbolja momčad Hrvatske”, rekao je junak Dinamovog trijumfa u Splitu, i dodao: “U utakmicu smo išli malo zatvorenije, opreznije, no kad smo zabili prvi gol sve je bilo lakše. Zasluženo smo pobijedili.” Rog je, naravno, uz zvižduke, ali i pljesak, ispraćen s Poljuda.

Takav je život. Niko Kranjčar svojedobno je nosio dres Dinama, a onda postao i ostao miljenik Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.