Pobjeda Đokovića: Zbog policijskog sata ispraznili tribine u Roland Garrosu, navijači odgovorili pjesmom

Foto: fah

Srpski tenisač Novak Đoković igrat će u polufinalu drugog Grand Slam turnira sezone, Roland Garrosa. Naime, Đoković je slavio protiv Mattea Berrettinija pobjedom 6:3, 6:2, 6:7, 7:5 te je tako dočekao novi meč s Rafaelom Nadalom na crvenoj zemlji Pariza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivost ovog meča je najviše u tome da je meč u četvrtom setu, pri vodstvu Đokovića 2:1 u setovima te 3:2 u četvrtom, prekinunakon što su navijači na tribinama centralnog terena odbili napustiti stadion. Naime, organizatori su zatražili od navijača da napuste stadion zbog policijskog sata. Podsjetimo, policijski sat zbog pandemije koronavirusa traje od 23 sata.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Pola sata prije nastupanja policijskog sata službeni je spiker zatražio od gledatelja napuštanje tribina, a ovi su umjesto toga zapjevali. Neki bi rekli na represiju odgovorili su pjesmom. Ni nakon deset minuta nisu htjeli napustiti tribine te je meč prekinut trinaest minuta prije 23 sata kako bi se tribine ispraznile. Sve je potrajalo 20-tak minta nakon čega je meč dalje krenuo svojim tijekom, dakle, prema pobjedi prvog tenisača svijeta, koji je kod 6:5 u četvrtom setu iskoristio drugu meč loptu na servis protivnika te je tako došao novog susreta s Nadalom u Roland Garrosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.